Kurser för vuxna i frigörande måleri,akryl och heminredning.

Kurser som innefattar kreativ skapande och självutveckling. Kurser som hjälper dig att upptäcka och befria din inre potential och få dig att växa. Kurser där du kan lära dig något nytt, träffa andra människor med liknande intressen och komma igång med att förverkliga dina drömmar.
Det är inte enbart kursledarens kompetens som har betydelse. I möte med andra människor öppnas nya perspektiv, man får utbyte av idéer, erfarenheter och information. Varje grupp har sin egen dynamik och det är du som påverkar. Ju mer öppen och nyfiken du är desto mer lär du dig och trevligare blir dina upplevelser av gemenskap och större chans att du gör nya upptäckter.
Ludmila arrangerar avslutningar på alla kurser med gemensam utställning, föreställning eller utvärdering och fika. Finns det önskemål och deltagare så finns det möjligheter till att ytterligare höja sin kunskapsnivå och anmäla sig till en förtsättningskurs.

Vi vågar garantera ett roligt tidsfördriv, lärorika möten och ett diplom du får i slutet av terminen. Titta på vårt kursutbud och glöm inte att anmäla dig!Konstcirkel för seniorer, föreningsedlemmar och arbetskollegor som gillar Ludmilas konst.

Fler och fler upptäcker möjligheter med att ge bort en tavla för att exempelvis avtacka sin kollega eller chef på jobbet, som födelsedagspresent eller en gåva vid ett betydande tillfälle som giftermål eller inflyttningsfest. Konst varar länge, har en emotionell värde som kan spegla innehavarens känslovärd.


Här kan ni bilda en cirkel med era grannar, vänner, föreningsmedlemmar eller  arbetskollegor. Ni betalar en mindre summa som ni samlar in varje månad under exempelvis ett år och turas om att välja en tavla som ni köper av mig. Titta på mina tavlor under rubriken KONSGALLERI. Jag har många olika stilar och teman på mina konstverk.

Fördelen är att en enskild individ behöver inte betala hela summan på en gång och har möjlighet att träffas med andra likasinnande under trevliga former där jag kan ingående berätta om mina konstverk, deras upkomst och speciell symbolik. Vi fikar eller väljer någon annan gemensam aktivitet (ser film om konst, besöker utställningar).
Det finns möjlighet att beställa egna motiv eller välja/reservera en befintligt tavla hos Ludmila Kompaniets.