Kurser för vuxna

 

Heminredningskurs

 

En mycket uppskattad kurs för människor med gemensamt intresse för heminredning. Vi lär oss nya saker genom teori, kunskap och praktiska övningar. Vi delger varandra tips och har erfarenhetsutbyten.

Färglära, trender och stilar, helhetssyn, förvaringstips, prylar och möblering, Feng Shui- metoden, inspirationstips är några ämnen som vi tar upp på våra träffar. Dessutom ges rådgivning om vilka förbättringar man kan åstadkomma på hemmaplan med utgångspunkt i deltagarnas egna bilder av hemmet.

Alla kursdeltagare erbjuds tillfällen att tillverka någon personligt sak som t ex en tavla, collage, bordunderlägg, egen målad blomkruka m m.

 

Konstmåleri

 

Alla människor har en otroligt kreativ inneboende kraft. Alla kan måla, t o m de som tror att de inte kan. Hör du till dem? Då borde du ta utmaningen och anmäla dig till denna kurs.

Gillar du att måla eller vill testa olika konstnärliga tekniker och utveckla din skaparförmåga är du också naturligtvis välkommen!

Vi går igenom grunder i färglära, akryl, akvarell, gouache, torrpastell, teckning. Genom att titta på konst, lära se och lägga märke till saker och ting som omger oss, genom att måla enskilt och i grupp, genom att testa olika konstnärliga uttryck kommer var och en garanterat att få bättre självförtroende, självkännedom och åstadkomma tavlor man inte visste att man kunde.

Kursen avslutas med gemensam utställning och vernissage.


OBS: Anmälan till kurser tas emot genom mejl: lkompaniets@gmail.com , samt sms på : 0737 88 29 10. Ludmila Kompaniets har även kurser i måleri och språk på Folkuniversitet. Aktuella datum för kurser finns på Facebook, Kuloteket.